You are currently viewing Ciekawa koszula damska z printem

Ciekawa koszula damska z printem

Eleganckie ubrania wcale nie muszą kojarzyć się z nudą. Co prawda szare kolory, czernie i biele zdecydowanie przeważają i są najczęściej spotykane w oficjalnych sytuacjach, to jednak można przełamać utarte oczekiwania ubraniowe. Nie muszą służyć do tego tylko dodatki, ale oryginalne kroje i projekty znanych, tradycyjnych rozwiązań.

Koszula załatwi sprawę

koszula damska z printemKlasycznym i powszechnie znanym rozwiązaniem jest zestawienie białej koszuli z ołówkową spódnicą lub eleganckimi spodniami. A co, jeśli białą koszulę zamienimy na coś innego? Koszula damska z printem nieco rozluźni stylizację. Jeśli sytuacja nie wymaga od nas stawiania się „na galowo” i chcemy wyglądać elegancko i przystępnie zarazem, warto zainwestować w taką koszulę. Koszule również rozróżniają się intensywnością swoich wzorów i nadruków. Niektóre to wciąż białe koszule z małymi czarnymi elementami. Zabawne wzorki to popularny wybór choćby wśród uczennic i studentek, które chcą wyglądać elegancko, ale przy tym luźno. Koszule z dużym printem nawiązującym do motywów roślinnych z pewnością spodobają się miłośniczkom mody vintage, gdyż takie koszule były popularne w latach siedemdziesiątych. Współczesne koszule również nie rezygnują z kolorów, za to zamieniają bawełniany materiał na mniej konwencjonalne materiały, bardziej błyszczące i luźne tekstylia. Producenci koszul korzystają również z ciekawych rozwiązań, takich jak ćwieki i lampasy.

Ciekawa koszula z printem z powodzeniem zastąpi białą w środowisku biurowym, ale również sprawdzi się jako element codziennych stylizacji. Wybór wzorów jest praktycznie nieskończony i znajdziemy printy inspirowane naturą, sztuką, klasycznym wzornictwem, a nawet postaciami z bajki. Taka koszula to świetna okazja do wyrażenie swoich zainteresowań.