You are currently viewing Damska koszulka typu polo w rozmiarze M

Damska koszulka typu polo w rozmiarze M

Ostatnio bardzo na czasie stały się bawełniane koszulki typu polo. Nosi je każdy, bez względu na wiek czy sylwetkę. Nie ma znaczenia także wykonywany zawód czy wykształcenie. Koszulki polo są idealne na różne okazje, począwszy od rodzinnych spendów po spotkania biznesowe. Stanowią element tzw. sportowej elegancji. Doskonale pasują do spodni jeansowych i trampek. Widziałam, że niektórzy noszą je nawet do garnituru.

Wygodne koszulki typu polo w rozmiarze M

koszulka polo rozmiar MJa pilnie poszukuje takich koszulek, bo przestałam mieścić się w większość ubrań. W ciągu ostatnich trzech miesięcy przytyłam aż dziesięć kilogramów. Większość starych ubrań oddałam młodszej siostrze, a sama nie mam w co się ubrać. Na pewno muszę mieć w szafie koszulki typu polo, jeansy i szorty. Zaraz wejdę w przeglądarkę internetową i poszukam sklepu z odzieżą damską. Ważne, aby ubrania były stosunkowo tanie, bo nie stać mnie w tej chwili na większe wydatki. Damska koszulka polo rozmiar M powinna kosztować około stu złotych. Oczywiście, musi być wykonana z wysokiej jakości bawełny, bez domieszki żadnych sztucznych materiałów. W przeciwnym razie dostanę wysypki na cały ciele, a koszulka pójdzie do kosza. Jeśli natomiast chodzi o kolor koszulki to preferuję biel, beż i róż. Interesują nie wyłącznie jasne kolory, gdyż w ciemnych czuję się jakby była w żałobie. Wie, że czarny kolor wyszczupla, ale jeszcze nie jestem do niego przekonana. Być może jak więcej utyję, to zdecyduję się nosić ubrania w ciemnych kolorach. Znalazła na pewnej stronie internetowej odpowiadające i koszulki typu polo z wysokiej jakości bawełny. Koszulki maja niewielki kołnierzyk i cztery guziczki pod szyję. To i w zupełności odpowiada. Do tego są taliowane, dzięki czemu podkreślą moją kobiecą sylwetkę. Nie chciałabym, aby koszulka byłą zbyt opięta, ani szeroka. Musi idealnie leżeć, inaczej zwrócę ją spowrotem do sklepu. Mam na to dwa tygodnie.

Myślę, że koszulki typu polo są stworzone dla osób ceniących sobie wygodę, komfort, ale też elegancję. Można je nosić na każdą okazję, nawet na randkę. Idealnie pasują do szortów, sztruksów, czy spódniczek. Niektórzy noszą je pod marynarkę, choć i się ten pomysł w ogóle nie podoba. Ja zamierzam nosić moje nowe koszulki na uczelnię, do pracy i na wypady ze znajomymi do baru