You are currently viewing Delikatne zapachy do toalety

Delikatne zapachy do toalety

Uwielbiam zapach lawendy. Myślę, że mogę o sobie powiedzieć, ze jestem od lawendy wprost uzależniona i nie potrafię obojętnie przejść obok stosika z lawendą. Gdybym mogła, to nieustannie bym lawendę jadła, smarowała się nią i ja wąchała. Ma dla mnie wprost niebywały, cudowny zapach. W domu mam poduszkę pełną lawendy, do tego zawsze przed snem używam lawendowych kosmetyków, dzięki temu śpi mi się doskonale.

Lawendowy odświeżacz do toalety

zapachy do toalet lawendoweMam też oczywiście przepyszny syrop lawendowy, który dodaję do wielu deserów i który wprost uwielbiam, a także suszone płatki lawendy, które również sprawdzają się w wielu słodkich potrawach. W szafach mam porozkładane woreczki z lawendą, dzięki temu już od lat nie widziałam tam żadnego mola, a dodatkowo moje ubrania tak pięknie pachną. Nie mogłabym bez lawendy żyć, uwielbiam, kiedy jej zapach otacza mnie z każdej strony. Używam nawet detergentów (przyjaznych środowisko) o zapachu lawendy, lawenda jest wszechobecna w moim życiu. Dlatego kiedy natrafiłam w moim pobliskim supermarkecie na zapachy do toalet lawendowe, oczywiście nie mogłam się powstrzymać i kupiłam sobie od razu spory zapas takich zapachów. Po powrocie do mieszkania jeden z zapachów niezwłocznie odpakowałam i umieściłam w toalecie, by sprawdzić, czy ładnie pachnie. okazało się, że zapach jest wprost zniewalający, pachnie zupełnie jak naturalna lawenda.  tym zapachu do toalety nie ma ani jednej nuty sztuczności, której tak bardzo nie lubię we wszystkich zapachach syntetycznych. Ten zapach pachnie bardzo pięknie i jak się okazało, starcza na bardzo długi czas. Za zapachy zapłaciłam niewiele, a jestem z nich naprawdę bardzo zadowlona, co rzadko mi się zdarza w przypadku zapachów syntetycznych, których z założenia nie stosuję. Myślę jednak, ze dla tego zapachu lawendowego zrobię wyjątek i zacznę stale go stosować.

Dla wszystkich fanów lawendowego zapachu doskonałym pomysłem jest zakup lawendowego zapachu do toalety, który pachnie zupełnie jak świeża lawenda. jest to zapach, który nie tylko bardzo ładnie wygląda, ale również pięknie pachnie. Zapach starcza na bardzo długi czas, a zakup takiego zapachu jest niewielkim wydatkiem. Naprawdę warto jest umilić sobie życie zapachem lawendy w toalecie, na pewno dzięki temu staniemy się szczęśliwsi.