You are currently viewing Estetyczne smycze reklamowe bez nadruku

Estetyczne smycze reklamowe bez nadruku

Planując konferencję lub przygotowując targi, warto zadbać o identyfikatory. Smycze do plakietek identyfikacyjnych powinny być estetyczne i pozbawione nadruku. Reklamowe paski w klasycznym kolorze spełnią swoją rolę równie dobrze, co smycze z nadrukiem. Można wybrać czerń, biel lub błękit, gdyż to najczęściej zamawiane kolory.

Jednobarwne paski do identyfikatorów

smycze reklamowe bez nadrukuW czasie wydarzeń, w których biorą udział różne osoby, warto zadbać o odpowiednią identyfikację. Najwygodniejszą formą jest wręczenie uczestnikom smyczy, na których można zawiesić różne plakietki. Estetyczne smycze reklamowe bez nadruku sprawdzają się w dużych obiektach konferencyjnych i szkoleniowych. Wówczas organizator może zamówić większą liczbę smyczy i wykorzystać je przy różnych okazjach. Smycze z nadrukiem są odpowiednie do konkretnych imprez branżowych. Jeśli chcemy wykorzystać je wielokrotnie, na różnych eventach, wówczas jednobarwne paski pozbawione logotypów i nadruku będą zdecydowanie najlepsze. Logo można wykorzystać tylko na spotkaniach danej firmy. Dlatego ośrodki goszczące osoby z różnych branż stawiają na smycze bez żadnych napisów. Tego typu paski są też potrzebne wszędzie tam, gdzie liczy się elegancja i styl. Do paska bez nadruku można doczepić dowolny identyfikator. To duże ułatwienie i praktyczne rozwiązanie. Sprawdza się coraz częściej w ośrodkach szkoleniowych, hotelach, w salach widowiskowych.

Powoli nadchodzi moda na smycze bez zadruku. Logo powoduje, że taką reklamową smycz można wykorzystać tylko w związku z konkretną firmą. Jeśli potrzebne są uniwersalne smycze na różne okazje, do wykorzystania przy różnego typu eventach, wówczas najlepsze będą bez nadruku. Popularne kolory to klasyka: czerń, biel, granat oraz na życzenie dowolne inne paski materiałowe.