You are currently viewing Etui na telefon

Etui na telefon

Postanowiła w tym roku na urodziny kupić mojej córeczce smartfon. Kończy w tym roku dziewięć lat, wiem, że już w drugiej klasie wiele spośród jej kolegów i koleżanek takie telefony miało, a moja córka już od dawna marzyło o tym, by również móc pochwalić się w szkole nowym telefonem. Myślę,  że jest już na tyle duża, że zrobi dobry użytek z telefonu. Tym bardziej, że teraz będzie już sama wracać ze szkoły do domu, można powiedzieć, że telefon dostaje dla mojego spokoju ducha.

Przydatne etui zabezpieczające Samsunga

praktyczne etui samsung galaxy s10 plusW komplecie z telefonem postanowiłam również zafundować jej odpowiednie zabezpieczenie telefonu. Wiadomo jak to z dziećmi, telefon może im upaść i wtedy nietrudno o to, by uległ uszkodzeniu. Dlatego koniecznie kupię jej również szkło hartowane zabezpieczające szybkę telefonu, która jest najbardziej wrażliwa na wszelkie zniszczenia spowodowane upadkiem z wysokości. Planuję również dla bezpieczeństwa kupić jej odpowiednie etui. Widziałam w sklepie z akcesoriami telefonicznymi bardzo fajne praktyczne etui Samsung Galaxy s10 Plus (to jest właśnie model telefonu, który zdecydowałam się jej kupić, chociaż marzyła o telefonie z jabłuszkiem, ale on był stanowczo za drogi, Samsung też na pewno ją ucieszy). Myślę, że to etui, o którym myślę na pewno jej się spodoba, nie dość bowiem, że jest praktyczne, to jeszcze jest bardzo ładne, dokładnie takie, o jakim marzą wszystkie dziewczynki. Ma bowiem kształt różowego lamorożca, którego róg wystaje z obudowy telefonu, do tego jest bardzo kolorowe i błyszczące, wgląda, jakby całe było posypane brokatem. Lamorożec z etui ma wielkie oczy ocienione bardzo długimi rzęsami, gdybym była młodsza, pewnie i dla siebie kupiłabym coś podobnego, bo naprawdę wspaniale się prezentuje telefon ubrany w takie etui. Cena tych wszystkich akcesoriów jest bardzo niewygórowana, mam nadzieję, że dobrze zabezpieczą telefon mojego dziecka.

Kiedy kupujemy nowy telefon, warto jest jak najszybciej kupić dla niego odpowiednie zabezpieczenie. Wystarczy kupić najprostsze etui i szkło hartowane na szybkę, aby być spokojnym o bezpieczeństwo swego telefonu. Oczywiście można trochę zaszaleć i kupić sobie jakieś bajeranckie etui w śmiesznym kształcie, wtedy zapłacimy za nie trochę więcej, ale pewnie będziemy z tego mieć również masę przyjemności.