You are currently viewing Ile kosztuje Lea 1.0?

Ile kosztuje Lea 1.0?

Kobiety świetnie radzą sobie z wyborem ubrań, urządzaniem mieszkania, gotowaniem, czy też są najlepszymi mamami na świecie. Jednak jeśli przychodzi wybrać rower, większość z nich robi się bezradna i potrzebuje w tej kwestii pomocy. Bowiem wiele pań dokonuje wyboru jedynie na podstawie wyglądu, a nie specyfikacji technicznej roweru.

Damskie bezpieczne Lea 1.0 od Krossa

bezpieczny kross lea 1.0Z doświadczenia możemy powiedzieć, że kobiety szukają roweru niemal w identyczny sposób, jak ubrań – mają świetnie wyglądać, jednocześnie nie kosztując wiele. No tak, nie jest to oczywiście zły system, ale trzeba wziąć pod uwagę, że w przypadku rowerów, bardzo duże znaczenie mają ich parametry techniczne. Bowiem to od nich zależy, jak się będziemy na nich czuli. Jeżeli mówimy o rowerach dla pań, to warto wiedzieć o ofercie firmy Kross, która jest autorem dedykowanej im serii Lea. Są to rowery o specjalnie wyprofilowanej ramie, która ułatwia wsiadanie oraz zsiadanie z jednośladu, a także posiadające bardzo dobrej jakości osprzęt. Lea 1.0 to model podstawowy, po którym nie możemy spodziewać się fajerwerków, ale zdecydowanie dostajemy komfort i bezpieczeństwo. A trzeba wziąć pod uwagę, że mówimy o jednośladzie za niewiele ponad tysiąc złotych, czyli jednym z najtańszych na rynku markowych rowerów górskich. Jednak za tą kwotę dostajemy naprawdę solidny i bezpieczny sprzęt, który posłuży nam co najmniej kilka sezonów. Bezpieczny Kross Lea 1.0 jest dostępny w sklepie internetowym producenta, jak też u jego biznesowych partnerów. Warto zdecydować się na ten model jeśli potrzebujemy roweru do codziennych przejażdżek, czy też jako alternatywy dla pojazdów spalinowych. Bardzo dużą zaletą tego modelu jest też jego cena, która naprawdę robi różnicę (może to być nawet kilkanaście procent), jeśli zestawimy ja z ofertami konkurencji.

Jeżeli planujemy kupić rower górski, który cechuje się doskonałą proporcją jakości i ceny, to Lea 1.0 jest propozycją na miarę naszych oczekiwań. Poza tym warto zwrócić uwagę na sportowy charakter tego jednośladu i dopracowany w szczegółach design. Kiedy Kross ujawnił ceny swoich modeli z serii Lea, większość konkurencji nie miała czym rywalizować i zresztą do dziś z tym u niej ciężko. Bowiem Lea jest zdecydowanie na podium rowerów w swojej klasie.