You are currently viewing Miłe wspomnienia wywołane przez pamiątkową statuetkę

Miłe wspomnienia wywołane przez pamiątkową statuetkę

Przygotowanie do uroczystości weselnej to nie lada wyzwanie. Przyszła para młoda ma bardzo dużo spaw na głowie. Wybór przepysznego menu, dobrego zespołu muzycznego, repertuaru, sali weselnej, odpowiednich zaproszeń ślubnych – to tylko niektóre z spraw które trzeba załatwić. Do tych jednych z ważniejszych należą także podziękowania rodzicom. Przyszła para młoda chce podziękować swoim rodzicom za trud włożony w ich wychowanie oraz troskę, jaką otaczali swoje dzieci.

Statuetka piękną formą podziękowania rodzicom

nieszablonowe statuetkiPrzyszła para młoda stoi przed wyzwaniem wyboru odpowiedniego prezentu dla rodziców. Istnieje wiele sprawdzonych sposobów na udany upominek. Do jednych z tych najbardziej popularnych należą nieszablonowe statuetki. jest to znakomita forma podziękowania rodzicom. Są one niczym puchar, który mogą postawić w wyjątkowym miejscu w domu. Wywołują Wiele wspomnień związanych z uroczystością weselną. Przypominają o dzieciach i o tym, iż rozpoczęły już dorosłą i dojrzałą drogę przez życie. Statuetki mające formę podziękowań dla rodziców najczęściej przybierają postać serc (oznaka miłości łączącej rodziców i dzieci), aniołów (jako opiekun czuwający nad szczęściem rodziców), drzew (jako symbol stabilności i dojrzałości) oraz kwiatów (gustowna forma uczuć). Większość z tych statuetek są wykonane ze szkła. Jest to bardzo nowoczesna, stylowa i zarazem klasyczna forma ich prezentacji. Nierzadko zdarzają się również statuetki w formie bardziej tradycyjnej – w postaci pucharów, medali lub pamiątkowych tablic. Producenci oferują również specjalne plakietki lub tabliczki na której można umieć dedykacje. Szklane statuetki mają zazwyczaj wygrawerowany w szkle cytat, sentencję lub podziękowanie. Jest to bardzo efektowne i nowatorskie. Świetnie wpisują się w styl większości wnętrz. Wszystkie te bardzo ładnie prezentują się w salonach. Każdy gość zwróci na nią uwagę i będzie zazdrościł tak wspaniałego upominku.

Sprawdzonym sposobem na prezent dla rodziców od młodej pary jest statuetka. Ich nowoczesne formy zazwyczaj są przedstawiane w postaci szklanych posągów. Jest to bardzo nowatorska metoda, która wpisuje się w gusta większości rodziców i par młodych. Tego typu prezenty stanowią wspaniałą pamiątkę, która wywołuje liczne miłe wspomnienia związane z uroczystym dniem ślubu.