You are currently viewing Niedrogie bilety na samolot

Niedrogie bilety na samolot

Od kilku lat mieszkam z mężem i dziećmi w urokliwie położonym domu w małej miejscowości niedaleko Bydgoszczy. Naszą wielką pasją od dawna są podróże. Zwiedzamy zarówno Polskę, jak i najdalsze zakątki świata. Przez długi czas podróżowaliśmy przy pomocy ofert z biur podróży. Teraz stawiamy raczej na podróże na własną rękę. Tym bardziej, że nie brakuje bardzo okazyjnych cen przelotów. A praktycznie w każdym miejscu można sobie znaleźć nocleg przez liczne portale.

Tanie przeloty z Bydgoszczy

tanie bilety lotnicze w bydgoszczyKiedy wybierałam się na studia do Torunia, nie miałam pojęcia, że ostatecznie zamieszkam w województwie Kujawsko- Pomorskim. Obecnie mieszkam pod Bydgoszczą. Wybudowaliśmy dom jednorodzinny w małej, urokliwej miejscowości. Ważne było dla nas to, żeby mieć łatwy dojazd do miasta, a szczególnie do lotniska, bo dużo podróżujemy. Jakiś czas temu byłam trochę zmartwiona, bo z Bydgoszczy nie było zbyt wielu ciekawych połączeń lotniczych. Na szczęście wszystko zmieniło się w ostatnich latach. Obecnie tani przewoźnicy otworzyli w Bydgoszczy wiele ciekawych kierunków, które pozwalają nam podróżować niemal po całej Europie. Jak chodzi o tanie bilety lotnicze w bydgoszczy, to wyprzedają się one jak świeże bułeczki. Musi więc być czujni, jak chcemy skorzystać z niektórych przelotów. Na szczęście istnieją specjalne aplikacje na telefon, które zbierają bieżące informacje o cenach przelotów i zawiadamiają nas wówczas, jak pojawia się okazyjna cena. Bydgoszcz jest bardzo strategicznym miastem, które cały czas się rozwija. Duża ilość połączeń lotniczych może w tym rozwoju jeszcze mocniej pomów. W końcu z przelotów samolotami nie korzystają tylko i wyłącznie turyści, ale też przedsiębiorcy czy osoby pracujące w terenie. Ciekawym pomysłem są też loty międzymiastowe, których pojawia się coraz więcej również z Bydgoszczy. Często można znaleźć takie przeloty w bardzo atrakcyjnych cenach.

Bydgoszczy w ostatnich latach zaczęła bardzo mocno się rozwijać. Pojawia się w niej coraz więcej inwestorów, a także przybywa mieszkańców. My co prawda nie mieszkamy w Bydgoszczy, tylko w urokliwej miejscowości pod nią, ale często w Bydgoszczy przebywamy. Tym, co nas cieszy najbardziej, są niedrogie połączenia lotnicze, których w Bydgoszczy pojawia się coraz więcej.