You are currently viewing Piękne jeansowe katany z ćwiekami na lato

Piękne jeansowe katany z ćwiekami na lato

Kurtka jeansowa obok spodni jeansowych jest swojego rodzaju klasyką. Niemalże każda z nas ma chociaż jedną w swojej garderobie. Zazwyczaj mamy klasyczne, zachowawcze modele które pasują do wszystkiego. Obecnie jednak, bardzo modne stają się katany jeansowe ozdobione ćwiekami i dżetami.

Zakup jeansowych katan z ćwiekami na lato

katana jeansowa z ćwiekami na latoWybór kurtek jeansowych jest ogromny. W zależności od pory roku znaleźć możemy te lżejsze letnio-wiosenne lub ocieplane, grubsze modele jesienno-zimowe. Te lżejsze, najczęściej wykonane są z miękkiego jeansu, często ozdobione wieloma dziurami i przetarciami. Takie kurtki doskonale nadają się na letnie wieczory i nieco chłodniejsze poranki. Taka katana jeansowa z ćwiekami na lato doskonale uzupełni naszą garderobę, tworząc nasze stylizacje bardzo modnymi i nonszalanckimi. Warto pamiętać, iż taka kurtka sprawdzi się bardziej w mniej formalnych miejscach. Może nie sprawdzić się w pracy, gdzie powinniśmy nosić bardziej zachowawcze i eleganckie ubrania. Warto wziąć to pod uwagę. Taka kurtka będzie za to świetnie pasowała do sportowych i codziennych stylizacji. Dobierzmy do niej krótkie szorty oraz trampki. Będziemy wyglądać stylowo, a taki strój odejmie nam lat. Ćwieki dodadzą nam charakteru oraz drapieżności. Takie kurtki doskonale będą wyglądały na nocnych imprezach i koncertach plenerowych. Stworzą festiwalowy look. Warto wybrać kurtkę w odpowiednim kolorze. Do wyboru mamy kurtki czarne, w kolorze ciemnego lub jasnego jeansu. Wybór należy do nas. Wybierzmy też kurtkę o odpowiedniej długości. Możemy kupić ją bardzo króciutką – podkreśli talię i zgrabną sylwetkę. Bardzo modne są też katany dłuższe, zakrywające pupę. Taka kurtka ukryje drobne niedoskonałości naszej sylwetki. Należy pamiętać, iż zbyt długa będzie skracała nasze nogi. Warto wówczas dobrać do niej wyższe sandały lub koturny. Możemy być pewne, że w takiej kurtce zwrócimy uwagę innych osób. Będziemy wyglądały bardzo stylowo.

Do modnych kurtek na letni sezon zaliczyć możemy jeansowe katany. Takie kurtki doskonale nadają się na letnie wieczory i chłodne poranki. Dobierzmy taką, aby pasowała do naszej sylwetki. Takie kurtki pasują na wiele okazji. Najlepiej sprawdzą się w codziennych lub imprezowych stylizacjach. Na pewno stworzą modny look.