You are currently viewing Potrzebowałam fachowej obsługi księgowej

Potrzebowałam fachowej obsługi księgowej

Już od dawna przymierzaliśmy się z mężem do założenia własnej firmy. Ostatnio zauważyliśmy, że jeśli przyjmiemy jeszcze jednego klienta, może okazać się, że przekroczymy maksymalny dochód możliwy do uzyskania na niezarejestrowanej działalności gospodarczej. Musieliśmy więc działać szybko. Od razu doszliśmy do wniosku, że w pierwszej kolejności powinniśmy zatrudnić bardzo dobrą księgową, która zajmie się dla nas wykonywaniem wszelkich spraw finansowych.

Znalazłam w Gdańsku fachową księgową

fachowa obsługa księgowa w gdańskuPostanowiłam się tym, jak najszybciej zająć. Całe szczęście nie okazało się to niczym trudnym. Bez problemu znalazłam odpowiednią osobę. Była to bardzo dobra księgowa, w której ofercie znajdowała się między innymi profesjonalna, fachowa obsługa księgowa w Gdańsku. Zauważyłam, że księgowa ta posiada bardzo dobre opinie i rekomendacje poprzednich klientów. Wiele osób pisało w sieci, że jest to sumienna i dokładna osoba, która bardzo dobrze zna się na oferowanych przez siebie usługach. Dodatkowo jest terminowa i dokładna, co jest bardzo ważne w przypadku księgowości oraz wypełnienia wszystkich dokumentów urzędowych. Właśnie na kimś tak rzetelnym mi zależało. Znaleziona przeze mnie księgowa specjalizowała się w obsłudze firm oraz jednoosobowych działalności gospodarczych, dlatego wiedziałam że z pewnością poradzi sobie z dokumentacją i księgowością w naszej firmie. Zadzwoniłam na podany na jej stronie internetowej numer telefonu i umówiłam się z nią na spotkanie. Miała bardzo szybkie terminy i mogła mnie przyjąć już następnego dnia, co bardzo mnie ucieszyło. Po spotkaniu byłam już pewna, że razem z mężem podejmiemy się współpracy z nią. Miała ona odpowiednie kompetencje do tego, aby oferować fachowe usługi księgowe, a do tego wieloletnie doświadczenie w zawodzie. Już wkrótce przekonaliśmy się, że to był prawdziwy strzał w dziesiątkę.

Księgowa bardzo sumiennie wykonywała wszystkie obowiązki. Większość dokumentów przesyłaliśmy jej w formie elektronicznej, ale jeśli musieliśmy zawieźć coś osobiście, nie było z tym problemów. Jej biuro księgowe mieściło się w reprezentatywnej dzielnicy Gdańska i nie mieliśmy problemów z dojazdem w to miejsce, nawet mimo braku własnego samochodu. Księgowa pomogła nam także założyć i zarejestrować firmę.