You are currently viewing Zapas koncentratu do baniek mydlanych

Zapas koncentratu do baniek mydlanych

Prowadzimy z mężem prywatne przedszkole. W naszej placówce mamy dwanaścioro dzieci w wieku między trzy, a pięć lat. Naszych podopiecznych traktujemy jak własne dzieci i staramy się, aby każdy dzień w naszym przedszkolu był kreatywny i efektywny. To znaczy, że zarówno cenimy sobie, aby dzieci wychodziły od nas bogatsi w wiedzę, ale także aby czas u nas był dla nich przyjemny.

Zakup skoncentrowanego płynu do baniek mydlanych

koncentrat do baniek mydlanychTeraz kiedy pogoda się poprawiła, codziennie dużo czasu spędzamy na dworze. Nasza placówka mieści się w malowniczej okolicy, a do budynku przylega piękny ogród, gdzie dzieci mogą spokojnie i bezpiecznie się wybiegać. Razem z mężem organizujemy różnego typu kreatywne zabawy na powietrzu. Czasami są to jakieś zawody, które uczą rywalizacji, a czasami np. puszczamy sobie bańki. Szczególnie te najmłodsze dzieci je uwielbiają. Jako że kupujemy w litrach płyn potrzebny do zrobienia baniek, to szukaliśmy sklepu, który w niższej cenie sprzedaje. W sklepie internetowym mąż zamówił koncentrat do baniek mydlanych. Jest on dużo wydajniejszy i bardziej ekonomiczny niż te płyny, które kupowaliśmy do tej pory. Wiadomo, że dzieci mają tendencję do wylewania, więc dziennie potrafiliśmy marnować około jednego litra płynu. Dzięki zakupionemu koncentratowi, dosyć że z małej ilości jestem w stanie zrobić naprawdę dużo pięknych i wytrzymałych baniek to nawet dzieci zwróciły uwagę, że od czasu jak mamy nowy płyn, to łatwiej się te bańki im robi.

My cieszymy się, kiedy nasze dzieciaczki są zadowolone, a właśnie takie zabawy na powietrzu, to jest to co lubią najbardziej. A szczęśliwe dzieci, to zadowoleni rodzice, którzy często chwalą naszą placówkę, że jesteśmy najlepsi w mieście. Nam to dodaje skrzydeł do dalszego działania.