You are currently viewing Zaplanowaliśmy pokaz pirotechniki na weselu

Zaplanowaliśmy pokaz pirotechniki na weselu

Zbliżał się nasz wielki dzień. Już niedługo mieliśmy stanąć z moją wybranką na ślubnym kobiercu. Jak każda młoda para chcieliśmy, aby nasz dzień był wyjątkowy i niezapomniany zarówno dla nas, jak i dla naszych gości. Na bieżąco śledziliśmy wszystkie trendy weselne i okazało się, że ostatnio modne są pokazy fajerwerek na weselach. Postanowiliśmy urządzić taki pokaz na naszym weselu, gdyż wydawało nam się to wspaniałą alternatywą dla wiejskich oczepin.

Jak zorganizować pokaz pirotechniczny na weselu?

niezapomniane pokazy pirotechniczne na weseleOglądaliśmy akurat z rana telewizję śniadaniową, gdzie prezenter mówił o tym jak modne są teraz niezapomniane pokazy pirotechniczne na wesele. Dowiedzieliśmy się nawet, że istnieją specjalne firmy, które organizują takie pokazy od początku do końca. Na następnych targach ślubnych na których byliśmy znaleźliśmy jedną z takich firm. Oferowali się, że przygotowują pokazy pirotechnice kompleksowo. Zajmują się wszystkim, włącznie z uzyskaniem pozwoleń na pokaz pirotechniczny w terenie zabudowanym oraz z posprzątaniem po całej imprezie. Mieliśmy do wyboru kilka pakietów pirotechnicznych. Pakiet podstawowy składał się tylko z kilku wystrzelonych w niebo fajerwerek. Jednakże chcieliśmy z żoną, żeby to był naprawdę niezapomniany wieczór i noc, dlatego wybraliśmy największy platynowy pakiet. Składał się on z kilkuminutowego pokazu fajerwerek. Do tego petardy hukowe i kolorowe race dymne. Nie było problemu z uzyskaniem pozwolenia, ponieważ dom weselny znajdował się na skraju miasta i w jego najbliższym otoczeniu było miejsce na bezpieczne odpalenie tak dużej ilości pirotechniki bez stworzenia zagrożenia dla innych. Cena za taką usługę była sowita, ale byliśmy pewni że taki pokaz jest warty swojej ceny. W końcu kto nie lubi pokazów sztucznych ogni w sylwestra i nowy rok? Bardzo nam się podobało, że firma zajęła się wszystkim kompleksowo i oprócz wybrania pakietu nie musieliśmy się już niczym martwić.

Taki pokaz pirotechniczny na wesele to był strzał w dziesiątkę. Wszystkim gościom bardzo się podobało i zdecydowanie był to jeden z najbardziej niezapomnianych elementów naszego ślubu i wesela. Pokaz okazał się bardzo udany, firma zajęła się również wymogami bezpieczeństwa, tak żeby nikomu z gości nic się nie stało. Byliśmy bardzo zadowoleni z ich usług.